malzemeler
- buyuk mantar (portobello mushroom kullandik biz ama kucuk kullanirsaniz da sapini cikarin, yine olur)
- bir yemek kasigi margarin, yumusak olsun
- kekik
- 1 dis dovulmus sarmisak
- kasar peynir rendesi
- sucuk
izgarada mantarlarin once dis taraflarini 1-2 dakika pisirdikten sonra ters cevir
margarine dovulmus sarmisak ve kekikleri karistirip, tuzladigin mantarlarin ic tarafina sur ve izgaraya sok yeniden
5 dakika icinde su hale geliyolar:
simdi de ustlerine rengelenmis kasar peyniri koyup yeniden firina:
bu arada sucuklari hazirliyoruz. asagidaki gibi hafifce kesilecek:
mantarlar suna benzedi mi tamamdir:
sucuklarin da once kesik atilmamis tarafini pisirip sonra cevirdik mi boyle aciliyo ve yaglari da akiyo piserken. irfan'in tuyosu izgaranin altina aluminyum folyo sermek (ilk fotodaki mantarin altina bakiniz) ki boylece temizlemesi kolay oluyo.
sonuc sahane =] biz yaninda tursuyla yedik, tavsiye ederiz
afiyet olsun! x
0 Responses to 'izgara mantar ve sucuk'
Post a Comment